Μεξικό: Επίθεση σκύλου σε 7χρονη – Χρειάστηκε 68 ράμματα στο κεφάλι

Μεξικό: Επίθεση σκύλου σε 7χρονη – Χρειάστηκε 68 ράμματα στο κεφάλι

Στο Μεξικό, μια 7χρονη δέχθηκε αγριευμένη επίθεση από τον σκύλο της οικογένειας, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που περιλάμβανε 68 ράμματα στο κεφάλι της.

Το περιστατικό συνέβη όταν το κορίτσι έπαιζε με έναν 5χρονο σκύλο ράτσας Μαλινούα και, ξαφνικά, το ζώο επιτέθηκε, αρπάζοντας την από το κεφάλι και κουνώντας την για αρκετά δευτερόλεπτα. Η μητέρα της, που αντέδρασε γρήγορα, απομάκρυνε τον σκύλο και μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε 6ωρη χειρουργική επέμβαση.

Ο σκύλος ζούσε με την οικογένεια εδώ και αρκετό καιρό και σύμφωνα με τη μητέρα της κοπέλας, είχε δηλητηριαστεί πριν από μερικούς μήνες, γεγονός που εξετάζεται προκειμένου να κατανοηθούν τυχόν νευρολογικές βλάβες που προκάλεσε αυτό το περιστατικό. Οι ειδικοί συνέστησαν την παρακολούθηση του ζώου για 10 έως 15 ημέρες πριν ληφθεί απόφαση για την τύχη του, συμπεριλαμβανομένου και του ενδεχομένου της ευθανασίας.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play