Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ερωτηθείς από ξένη δημοσιογράφο για την εμπλοκή του ονόματος του στα Pandora Papers έδωσε την δική του απάντηση
«Δεν γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί που φέρονται να εμπλέκονται στα Pandora Papers», δήλωσε προσερχόμενος στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στη Σλοβενία, ενώ παράλληλα τόνισε πως ότι πρέπει να γίνει ενδελεχής έρευνα για τους εμπλεκόμενους.
Ερωτηθείς για την αναφορά του ονόματος του στα Pandora Papers, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι αυτά «δεν λένε κάτι. Αναφέρεται απλώς η εταιρεία που φέρει το όνομα μου και τίποτε άλλο», και διερωτήθηκε αν μπορεί κάποιος να πει ποιος είναι ο δικηγόρος των ολιγαρχών, των ηγετών και των επισήμων που αναφέρουν τα Pandora Papers. Σημείωσε ακόμα ότι δεν αναφέρεται κάτι για τον ίδιο σε σχέση με τα όσα αναφέρουν τα έγγραφα για άλλους, περί μεταφοράς ή απόκρυψης πλούτου στις βρετανικές παρθένους νήσους.
Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη διαγραφή του
- Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον: νέος κύκλος δωρεάν σεμιναρίων για τη νέα γενιά
- Βιωματικό εργαστήριο στην ΑΔΜΘ για αποφάσεις υπό πίεση – Νέα συνάντηση στις 4/11
- Στο μετρό της Ομόνοιας ΕΔΕ για τον άνδρα των ΜΑΤ που έριξε κρότου λάμψης μετά το συλλαλητήριο
- Ξεχωρίζει η Ίμβρος: Η ιστορική πορεία του νησιού από τους αρχαίους χρόνους ως σήμερα
- Η Χάιντι και τα βουνά ζωντανεύει στο Web Radio του Εθνικού Θεάτρου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
