Νέο γύρο βομβαρδισμών στο Χάρκοβο εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις την Κυριακή, με αποτέλεσμα πολλούς νεκρούς και τραυματίες Ουκρανούς στρατιώτες και πολίτες.
Η ρωσική ηγεσία επέλεξε αυτή τη φορά να πλήξει στόχους στα βορειοανατολικά προάστια του Χαρκόβου. Σύμφωνα με τους Ουκρανούς, τουλάχιστον τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν.
Πιο αιματηρός είναι ο απολογισμός για τους αμάχους, καθώς βρέθηκαν τρεις πολίτες νεκροί και τουλάχιστον 31 τραυματίστηκαν από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς στην περιοχή την Κυριακή. Ανάμεσα στους τραυματίες πολίτες βρίσκονται και τέσσερα παιδιά, δήλωσε Ουκρανός αξιωματούχος.
Οι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν στρατιωτικούς στόχους στις περιοχές Βόρεια Σάλτιβκα, Πιατιχάτκι, Ολεξίγιβκα, στο κέντρο της πόλης του Χαρκόβου, στο εργοστάσιο οχημάτων του Χαρκόβου και την περιοχή Ντεργκασί.
Πηγή: skai.gr
Δείτε επίσης: Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Εθελοντική αιμοδοσία δυο φορές το χρόνο – Μεγάλη προσέλευση (vid)
- Πυρκαγιά σε σούπερ μάρκετ στον Νέο Παντελεήμονα Πιερίας
- Ο Τζορτζ Ράσελ κατακτά την pole position στο γκραν πρι του Καναδά
- Σίνερ: «Η νίκη στο Χάλε είναι η ευκαιρία μου μετά τις νύχτες χωρίς ύπνο»
- Το πρώτο λεωφορείο στην Καλαμάτα ενημερώνει για την κλιματική αλλαγή
- Τραμπ προς Ιράν: Αν μας επιτεθείτε, θα βιώσετε την αμερικανική στρατιωτική δύναμη σε πρωτοφανή κλίμακα