Ντόναλντ Τραμπ: Αθώος δήλωσε στο δικαστήριο – Ιστορικές στιγμές στο Μανχάταν

Ιστορία γράφεται σήμερα (4/4) στο Μανχάταν όπου ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίζεται στο δικαστήριο για να του απαγγελθούν 34 κατηγορίες, οι οποίες μέχρι και την τελευταία στιγμή παρέμεναν άγνωστες.

Οι κατηγορίες αφορούν τουλάχιστον ένα κακούργημα για την δωροδοκία της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές το 2016.

propoli

Στις 21.45 ο Τραμπ δήλωσε αθώος ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, έφτασε στο δικαστήριο του Μανχάταν λίγο μετά τις 20.30 ώρα Ελλάδας.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ συνελήφθη. Στο πλαίσιο αυτών των ιστορικών στιγμών, του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, λίγο πριν μπει στη δικαστική αίθουσα.

Ενώ ήταν στο δρόμο για το δικαστήριο, ο Τραμπ έκανε ανάρτηση στη δική του πλατφόρμα social media, γράφοντας: «Ουάου θα με συλλάβουν»!

35.000 αστυνομικοί έχουν διασκορπιστεί στη Νέα Υόρκη ενώ στήθηκαν ακόμα και μεταλλικοί φράχτες γύρω από τον Πύργο Τραμπ, από όπου ο ίδιος αναχώρησε μετά τις 20.00 ώρα Ελλάδας, δείχνοντας τη μπουνιά του προς το πλήθος, ως ένδειξη ότι παραμένει δυνατός…

Λίγο πριν την άφιξη του Τραμπ, επικράτησε ένταση έξω από το δικαστήριο στο Μανχάταν όπου φαντατικοί υποστηρικτές του ζητούσαν «Δικαιοσύνη» ενώ στο σημείο έχουν πάει και πολέμιοί του που ζητούν να καταδικαστεί.

Ο ίδιος ο Τραμπ, λίγο νωρίτερα είχε ζητήσει να αλλάξει η τοποθεσία της δίκης του την οποία χαρακτήριζε ως «παρωδία».

Όσο για την ιστορική διαδικασία της απαγγελίας του κατηγορητηρίου στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς απευθείας συνδέσεις.

Δείτε επίσης: Ντόναλντ Τραμπ: Έφτασε στο δικαστήριο του Μανχάταν

Loading