Ντόναλντ Τραμπ: «Ο Ερντογάν ακούει μόνο εμένα»

Είναι παγκόσμιας κλάσης σκακιστής ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ακούει μόνο εμένα, είναι μερικές από τις δηλώσεις που έκανε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ενόψει του προεκλογικού αγώνα.

Οι ισχυρισμοί αυτοί έγιναν με αφορμή την πεποίθηση του Τραμπ πως ο δημοκρατικός πρόεδρος της Δημοκρατίας Τζο Μπάιντεν δεν θα είναι σε θέση να αντισταθεί στους «σκακιστές παγκόσμιας κλάσης», όπως ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

propoli

«Αντιμετωπίζεις ανθρώπους που είναι πολύ έξυπνοι. Αντιμετωπίζεις σκακιστές παγκόσμιας κλάσης ανάμεσα στους ηγέτες αυτών των χωρών. Τα ξέρω όλα. Τα πάμε πολύ καλά με όλους αυτούς, τον Ερντογάν της Τουρκίας», δήλωσε ο Τραμπ στο δίκτυο Fox. «Δεν μπορείς να έχεις (σσ για Πρόεδρο) έναν άντρα που δεν ξέρει πού βρίσκεται».

Ο Τραμπ δήλωσε επίσης στο Fox News ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες τον κάλεσαν την περασμένη εβδομάδα, ζητώντας του να διαπραγματευτεί με τον Ερντογάν της Τουρκίας «Είσαι ο μόνος που θα ακούσει. Εμάς δεν μας ακούει», όπως είπε ο Τραμπ αναφερόμενος στους παγκόσμιους ηγέτες.

Ερωτηθείς αν αυτό οφείλεται στο ρόλο του ως ηγέτη των Ηνωμένων Πολιτειών, οι παγκόσμιοι ηγέτες του απάντησαν λέγοντας: «Λόγω της προσωπικότητάς σας», ισχυρίστηκε ο Αμερικανός πρόεδρος και πρόσθεσε «Δεν μου αρέσει να το λέω δημοσίως … ταιριάζω μαζί του. Ακούει ».

Δείτε ακόμη:

Ρωσικό μαχητικό αναχαίτισε τρία αεροσκάφη των ΗΠΑ και Βρετανίας στη Μαύρη Θάλασσα

Loading