Ο Παναγιώτατος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του
Μετά το πέρας της περιπέτειας της υγείας του ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ και είπε πως πλέον αισθάνεται πολύ καλά.
«Αισθάνομαι πολύ καλά, Δόξα τω Θεώ. Ήταν μια μικρή περιπέτεια, κράτησε πολύ λίγο χρονικώς. Βέβαια, το επεισόδιο το καρδιακό, αν μπορώ να το ονομάσω έτσι, ήταν κάπως σοβαρό και έπρεπε να γίνει η επέμβαση».
Ο Πατριάρχης πλέον συνεχίζει το πρόγραμμά του και στις 20 του μήνα θα έρθει στην Ελλάδα θέλοντας να γιορτάσει τη συμπλήρωση 30 χρόνων στον Οικουμενικό θρόνο. «Είμαι ευγνώμων στον Άγιο Θεό που με αξίωσε να φτάσω σε αυτό τον σταθμό της εκκλησιαστικής μου ζωής και διακονίας».
Κάνοντας μια αποτίμηση της επίσκεψής του, είπε ότι αυτό που κρατά είναι η ζωντάνια της ομογένειας, την οποία καμαρώνει για τα επιτεύγματά της.
Μιλώντας για τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρο τον χαρακτήρισε ως «έναν δικό μας άνθρωπο μέσα από τα σπλάχνα του Φαναρίου».
Δείτε επίσης: Μικρούτσικος: «Σε λίγο θα τρέξω στον Μαραθώνιο» (vid)
- Καλαμαριά: Περισσότεροι από 5.000 μαθητές έμαθαν πώς να σώζουν ζωές με ΚΑΡΠΑ
- Δωρεάν μαθήματα Ισπανικών στο Δήμο Θεσσαλονίκης
- Σοκ κοντά στο Χάρκοβο: δύο νεκροί μετά από ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία
- Έρχεται επισκέψιμος αρχαιολογικός χώρος στην Ιθάκη – Το ΚΑΣ ενέκρινε τη μελέτη για τον Άγιο Αθανάσιο
- Πέτρος Παππάς: Στη Βουλή τα σοβαρά κενά εκπαιδευτικών στα σχολεία του Δήμου Νεάπολης-Συκεών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

