Από αύριο Σάββατο 15/1 χαλαρώνουν τα περιοριστικά μέτρα στην Ολλανδία όπως ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε
Συγκεκριμένα τα καταστήματα μη βασικών προϊόντων, κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής, γυμναστήρια, sex shops και άλλοι πάροχοι υπηρεσιών θα επιτρέπεται να ανοίξουν ξανά υπό αυστηρούς όρους και να λειτουργούν έως τις 17:00 (τοπική ώρα) για πρώτη φορά μετά τα μέσα Δεκεμβρίου, όταν η χώρα εφάρμοσε από τα πιο αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας στην Ευρώπη.
Μπαρ, εστιατόρια, καφέ και πολιτιστικά κέντρα θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον έως τις 25 Ιανουαρίου, τόνισε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τις τελευταίες 24 ώρες η χώρα κατέγραψε νέο αρνητικό ρεκόρ με 35.000 μολύνσεις της Covid-19.
Δείτε επίσης: Βρετανία: Προ των πυλών η κατάργηση των πιστοποιητικών – Ποια μέτρα θα παραμείνουν
- Διακοπή επιχορηγήσεων από τη FEMA: Απαιτούνται στοιχεία για τον πληθυσμό
- Επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες πλήττουν τη χώρα σήμερα
- Αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα στη Μακεδονία και Θράκη
- Συνταγή για crumble γεμιστό με πραλίνα: Ένας γλυκός πειρασμός
- Σημαντικές ανακοινώσεις στην εκδήλωση της κεντροαριστεράς: χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Αθηναίων