Ολλανδία: Η πριγκίπισσα της χώρας διέφυγε στην Ισπανία γιατί δέχτηκε απειλές για τη ζωή της

Για λόγους ασφαλείας φυγαδεύτηκε από την Ολλανδία η πριγκίπισσα Αμαλία, αφού δέχεται απειλές για τη ζωή της.

Η πριγκίπισσα διάδοχος της Ολλανδίας Αμαλία εγκαταστάθηκε στην Ισπανία για να διαφύγει από απειλές για την ασφάλειά της, αναφέρουν ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, την ώρα που η πριγκίπισσα ετοιμάζεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της σήμερα στην Ολλανδία, στη διάρκεια μιας επίσημης επίσκεψης.

propoli

Σύμφωνα με το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NOS, το οποίο αναμεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ, το οποίο επικαλείται ανακτορικές πηγές, η 20χρονη γυναίκα έζησε και σπούδασε για πάνω από ένα χρόνο στη Μαδρίτη.

Τον Οκτώβριο 2022, μερικές μόνο εβδομάδες αφού είχε αρχίσει να σπουδάζει πολιτική, ψυχολογία, δίκαιο και οικονομία στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ, η Αμαλία υποχρεώθηκε, εξαιτίας φόβων για την ασφάλειά της, να εγκαταλείψει τα σχέδιά της να ζήσει σε φοιτητική εστία.

Η διάδοχος του θρόνου είχε φωτογραφηθεί κατενθουσιασμένη όταν άρχιζε τις σπουδές της. Είχε δηλώσει πως ήθελε να ζήσει σε ένα φοιτητικό κατάλυμα.

Δείτε επίσης: Δώρα Πάσχα: Ξεκινούν έλεγχοι για την καταβολή του μέχρι τη Μ. Τετάρτη – Τι ισχύει για όσους εργοδότες δεν το καταθέσουν

Loading