Οι Ρώσοι μετρούν κι άλλη απώλεια αφού έχασε τη ζωή του ο Βλαντίμιρ Φρολόφ
Την 53η ημέρα διανύει ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στην Ουκρανία με τους Ρώσους να χάνουν έναν ακόμα Ρώσο στρατηγό αφού έπεσε νεκρός στο πεδίο της μάχης. Πρόκειται για τον αναπληρωτή διοικητή της 8ης στρατιάς των ρωσικών δυνάμεων Βλαντίμιρ Φρολόφ ο οποίος έχει χάσει τη ζωή του σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο κυβερνήτης της Αγίας Πετρούπολης Αλεξάντερ Μπεγκλόφ. Ο Μπεγκλόφ δήλωσε: «Ο Βλαντίμιρ Φρολόφ πέθανε ηρωικά στη μάχη με τους Ουκρανούς εθνικιστές».
Ο κυβερνήτης είπε ότι ο Φρολόφ «θυσίασε τη ζωή του για να μην ακούνε πλέον τα παιδιά, οι γυναίκες και οι ηλικιωμένοι στο Ντονμπάς εκρήξεις βομβών. Για να σταματήσουν να περιμένουν τον θάνατο και όταν φεύγουν από το σπίτι, να αποχαιρετούν σαν να ήταν η τελευταία φορά».
Πώς εξηγούνται οι τόσοι νεκροί στρατηγοί
Δεν είναι λίγοι οι Ρώσοι στρατηγοί οι οποίοι έπεσαν στο πεδίο της μάχης. Σύμφωνα με το BBC δεν είναι συνηθισμένο το να εκτίθενται σε κίνδυνο υψηλόβαθμα στελέχη με το να πλησιάζουν στο σημείο που γίνεται ο πόλεμος ενώ σύμφωνα με δυτικές πηγές αυτό μπορεί να συμβαίνει για να τεθούν υπό έλεγχο κάποιες προσπάθειες των Ρώσων οι οποίες δεν εξελίσσονται και τόσο καλά.
Δείτε επίσης: Ουκρανία: Τι γίνεται με τον κυβερνήτη του Moskva – Είναι νεκρός ή ζωντανός;
- Μεταγραφή-έκπληξη για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε τον Ντάμφρις
- Τραμπ: Δεν απαιτείται συμφωνία για την απόκτηση ουρανίου από το Ιράν
- Αλαφούζος: «Αύγουστο 2027 μπαίνουμε στον Βοτανικό, λάθη σε προπονητές»
- Σημαντική αναβάθμιση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με νέα ΤΕΠ και λειτουργία στεφανιογράφου
- Σοκ για τη Γαλλία: Η Ακτή Ελεφαντοστού επικράτησε στο προτελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ
![]()

