Εκπρόσωπος της ουκρανικής Εκκλησίας αναφέρει ότι είναι καλά στην υγεία του
Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες μέσα από μια Ορθόδοξη εκκλησία της Ουκρανίας, η οποία βρίσκεται στην πόλη Σμίλα στην περιφέρεια Τσερκάσι της κεντρικής Ουκρανίας.
Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει, φαίνονται μαχητές να εισβάλλουν στο Ναό και να αρπάζουν τον Ιερέα και έναν βοηθό του εν ώρα λειτουργίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο τον απήγαγαν, ενώ ήταν έντονες οι αντιδράσεις των πιστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής, αλλά γραμματέας της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας τόνισε πως είναι καλά στην υγεία του, ενώ το περιστατικό σχετίζεται «με τις παραινέσεις τοπικών ιερέων σε πιστούς να προβούν σε σχισματικές ενέργειες».
Δείτε επίσης: Η Ιαπωνία δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από ένα μεγάλο έργο φυσικού αερίου που συμμετέχει και η Ρωσία
- Δημοσιογραφία χωρίς αποκλεισμούς: Η Αριάδνη Αγάτσα προτείνει μια νέα προσέγγιση
- Σημαντική αναβάθμιση του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ
- Αίγινα: Το Float In Cinema μετατρέπει τη θάλασσα σε θερινό σινεμά
- Ανακαλύφθηκε το κινητό της Γιου Τινγκ στο κέντρο της Αθήνας – Νέα στοιχεία από τον σύζυγό της
- Δυσκολίες στην αποχώρηση του Χεζόνια για το ΝΒΑ
![]()
