Την σύλληψη του Α’ Γραμματέα της Λενινιστικής Κομμουνιστικής Ένωσης Νεολαίας της Ουκρανίας, Μιχαήλ Κονόνοβιτς και του αδελφού του Αλεξάντερ καταγγέλλουν οι κομμουνιστικές οργανώσεις.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν το αντιλαϊκό καθεστώς της Ουκρανίας, έχει συλλάβει δύο μέλη της Κομμουνιστικής Νεολαίας, ενώ είναι πιθανό να δολοφονηθούν μέσα στις επόμενες ώρες.
Σε επικοινωνία που είχε η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας με οργανώσεις – μέλη της ΠΟΔΝ (Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικών), τονίστηκε ότι πρέπει να καταδικαστεί η σύλληψη αυτή και να απαιτηθεί η άμεση απελευθέρωση τους.
Επίσης οι Κομμουνιστικές Νεολαίες τονίζουν την ανάγκη να καταδικαστεί ο αντικομμουνισμός, να αναγνωριστεί η επιβολή του ως επίσημη ιδεολογία και να μην διώκονται υποστηρικτές της ιδεολογίας.
Δείτε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: Παραμένουν κλειστοί οι ανθρωπιστικοί διάδρομοι
- Επίθεση Χούθι σε σαουδαραβικό δεξαμενόπλοιο στην Ερυθρά Θάλασσα: Πυρκαγιά και αναστάτωση
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου: Ποιοι Άγιοι γιορτάζουν;
- Ανακαλύψτε τα Do’s και Don’ts των ζωδίων σήμερα για μια επιτυχημένη ημέρα
- Εκρήξεις στο Ιράν: Νέες επιθέσεις από τις ΗΠΑ προκαλούν ανησυχία
- Ενθουσιασμένος ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ για την ένταξή του στον Ολυμπιακό
![]()
