Όπως έγινε γνωστό από την τοπική εισαγγελία
Τουλάχιστον 5 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν σήμερα σε ρωσικά πλήγματα εναντίον σιδηροδρομικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Βινίτσια, στην κεντροδυτική Ουκρανία, έγινε γνωστό από την τοπική εισαγγελία.
«Από τους βομβαρδισμούς του εχθρού, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν», αναφέρεται σε ένα δελτίο τύπου, όπου διευκρινίζεται πως πύραυλοι στοχοθέτησαν το πρωί «υποδομές μεταφορών», κοντά στις μικρές πόλεις Ζμέρινκα και Κοζιάτιν.
«Ο εχθρός επιχειρεί να πλήξει κρίσιμης σημασίας υποδομές», έγραψε ο περιφερειακός κυβερνήτης σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο Telegram.
Δείτε επίσης: Η κρατική Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας αρνείται τις κατηγορίες του Πούτιν για απόπειρα δολοφονίας δημοσιογράφου
- Η Μπαρτσελόνα στοχεύει στη μείωση των επιτοκίων μέσω αναχρηματοδότησης
- Eurostar: Καθυστερήσεις και ακυρώσεις λόγω κλοπής καλωδίων
- Νέα Αριστερά: Οι προκλητικές δηλώσεις Μητσοτάκη στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ εντείνουν τις ανησυχίες της κοινωνίας
- Γερμανία: Σημαντική καταδίκη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για φορολογική απάτη
- Αξιοσημείωτη νίκη του Ζοχράν Μάμντανι στις προκριματικές εκλογές της Νέας Υόρκης – Εκτός κούρσας ο Κουόμο