Βόμβες φωσφόρου χρησιμοποιεί στην Ουκρανία η Ρωσία, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι απευθυνόμενος στο κοινοβούλιο της Εσθονίας.
Ο Ζελένσκι πρόσθεσε ότι πρέπει να βρεθούν τρόποι για να πιεσθεί η Ρωσία να σταματήσει να προχωρεί σε αναγκαστικούς εκτοπισμούς Ουκρανών και ζήτησε την συνέχιση των κυρώσεων, ως μόνου τρόπου για να αναγκασθεί η Μόσχα να συμφωνήσει σε ειρήνευση.
Το πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας δεν παρέσχε αποδεικτικά στοιχεία για τις καταγγελίες του και το πρακτορείο ειδήσεων δεν είναι σε θέση να τις επιβεβαιώσει με ανεξάρτητο τρόπο.
Δείτε επίσης: Στρατιωτικοί της Μαριούπολης έχουν παραδοθεί, ισχυρίζεται η Ρωσία – Δεν επιβεβαιώνει η Ουκρανία
- Ψηφίστηκε ο προσωπικός βοηθός ΑμεΑ και η κατάργηση περικοπών στις συντάξεις χηρείας
- Όχι στη δομή: Συλλαλητήριο των κατοίκων των Αθανάτων στο Ηράκλειο
- Δραματική αλλαγή στην Τουρκία: Παραίτηση Οζγκιούρ Οζέλ από το CHP και ίδρυση νέου κόμματος
- Ελεύθερη η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Πάκσι στο ΟΑΚΑ
- Δύο μέρες σε φέρετρο με φίδια: Η απίστευτη εμπειρία του Τζέικομπ Ελόρντι στο Euphoria
![]()
