Βόμβες φωσφόρου χρησιμοποιεί στην Ουκρανία η Ρωσία, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι απευθυνόμενος στο κοινοβούλιο της Εσθονίας.
Ο Ζελένσκι πρόσθεσε ότι πρέπει να βρεθούν τρόποι για να πιεσθεί η Ρωσία να σταματήσει να προχωρεί σε αναγκαστικούς εκτοπισμούς Ουκρανών και ζήτησε την συνέχιση των κυρώσεων, ως μόνου τρόπου για να αναγκασθεί η Μόσχα να συμφωνήσει σε ειρήνευση.
Το πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας δεν παρέσχε αποδεικτικά στοιχεία για τις καταγγελίες του και το πρακτορείο ειδήσεων δεν είναι σε θέση να τις επιβεβαιώσει με ανεξάρτητο τρόπο.
Δείτε επίσης: Στρατιωτικοί της Μαριούπολης έχουν παραδοθεί, ισχυρίζεται η Ρωσία – Δεν επιβεβαιώνει η Ουκρανία
- Συγκινητική έκθεση για τον Μέγα Αλέξανδρο στην Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας
- Οργή στις βρετανικές παμπ εξαιτίας των αλλαγών στους φόρους επιχειρήσεων
- ΚΚΕ: Τα κόμματα που στηρίζουν την ΚΑΠ επιδιώκουν την υποταγή των αγροτών στις ανάγκες του μεγάλου κεφαλαίου
- Η αρχαία ελληνική τραγωδία: Ο θάνατος του Ρομπ Ράινερ και της Μισέλ προκαλεί σοκ στο Χόλιγουντ
- Αλέξης Τσίπρας: Η πολιτική αλλαγή είναι κοινωνική και εθνική ανάγκη
![]()
