Η πόλη του Λβιβ, στη δυτική Ουκρανία, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στον στόχαστρο δύο ρωσικών βομβαρδισμών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 5 άνθρωποι, ανέφερε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Μαξίμ Κοζίτσκι στο Telegram.
«Πραγματοποιήθηκαν δύο επιδρομές με πυραύλους εντός των ορίων της πόλης Λβιβ», ανέφερε ο Κοζίτσκι σε μια διαδικτυακή ανάρτηση.
Τα πλήγματα στοχοθέτησαν μια συνοικία στο ανατολικό τμήμα της πόλης, το Λιτσάκιβσκι, χωρίς να είναι προς το παρόν γνωστό τι είδους κτίριο ή υποδομή επλήγη.
«Οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ένα κτίριο ή άλλες υποδομές επλήγησαν δεν έχουν επιβεβαιωθεί», συμπλήρωσε ο κυβερνήτης.
Ένας κάτοικος της συνοικίας είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι σε κοντινή απόσταση υπήρχε μια αποθήκη καυσίμων.
Ο κυβερνήτης ανήρτησε στο Telegram ένα βίντεο με τον ίδιο να οδηγάει, λέγοντας πως επιστρέφει στο σημείο. «Όλα βρίσκονται υπό έλεγχο, θα ακολουθήσουν (νεότερες) πληροφορίες, παραμείνετε ήρεμοι», δηλώνει.
Οι τοπικές αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να αναζητήσουν καταφύγιο μετά τις ισχυρές εκρήξεις στα περίχωρα της πόλης.
Νωρίτερα, ο περιφερειακός κυβερνήτης είχε κάνει λόγο για τρεις ισχυρές εκρήξεις στα ανατολικά περίχωρα του Λβιβ.
Δείτε επίσης: Ανοιξιάτικος ο καιρός την Κυριακή με συννεφιά
- Star Wars: Η απεικόνιση της κοινότητας του αμερικανικού κακού στη δεύτερη σεζόν του Andor
- Δ. Αβραμόπουλος: Θερμός αποχαιρετισμός στον Πέτρο Μολυβιάτη για την προσφορά του στην ελληνική διπλωματία
- Στην Ιστορία ο Πέτρος Μολυβιάτης, τονίζει ο Πρωθυπουργός στην συλλυπητήρια δήλωσή του
- Λιβέρεση για την Ομάδα Αλήθειας: Ένα πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο αναταράσσει το κυβερνών κόμμα στην Ελλάδα
- Ελληνική Λύση: Οι συνέπειες από τις «ήρεμες θάλασσες» της ΝΔ