Η επίθεση σημειώθηκε σε σιιτικό τέμενος της Πεσαβάρ
Τουλάχιστον 56 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 194 τραυματίστηκαν από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε σε σιιτικό τέμενος της Πεσαβάρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, κατά τη διάρκεια της προσευχής της Παρασκευής, ανακοίνωσε νοσοκομειακή πηγή, σε νεότερο απολογισμό.


“Συνολικά 56 άνθρωποι είναι νεκροί και 194 τραυματίες. Από τους τελευταίους 50 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου Lady Reading της Πεσαβάρ Μουχάμαντ Ασίμ Χαν στο Γαλλικό Πρακτορείο.

“Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οι τραυματίες διακομίζονται στο νοσοκομείο. Διερευνούμε το είδος της έκρηξης, αλλά φαίνεται ότι επρόκειτο για επίθεση αυτοκτονίας”, είχε δηλώσει στο Reuters ο αξιωματικός της αστυνομίας Μοχάμαντ Σάτζαντ Χαν.
BREAKING: Several injured in explosion in Peshawar’s Kocha Risaldar area. According to reports, the area is densely populated and several casualties are feared. #Peshawar #Explosion #terrorism #Pakistan #DSTV pic.twitter.com/WXiLPWB9YD
— Daily Scoop TV (@DailyScoopTV1) March 4, 2022
Δείτε επίσης: Ανδραβίδα: Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των τεσσάρων μελών της οικογένειας
- Σημαντική ανατροπή στην αγορά των crypto λόγω Στενών του Ορμούζ
- Επενδύσεις στον τουρισμό: Πώς οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ αλλάζουν το τοπίο
- Σουδάν: Δραματική επίθεση με drone σε αγορά σκοτώνει τουλάχιστον 11
- Σοκ στην Κολομβία: Δολοφονία δημοσιογράφου Κριστιάν Ερέρα μπροστά στην οικογένειά του
- Συναγερμός στην Κρήτη: Συνελήφθη 37χρονος για σχέσεις με τη Χαμάς
![]()

