Πελέ: Η γυναίκα που λέει ότι είναι κόρη του, ζητά να γίνει εκταφή – Υπάρχει αρνητικό τεστ DNA

Ο Βραζιλιάνος στη διαθήκη του έγραφε ότι μπορεί να υπάρχει ένας ακόμη κληρονόμος και είχε δεχτεί να γίνει τεστ DNA, ωστόσο πέθανε.

Παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα του DNA ήταν αρνητικό, η γυναίκα επιμένει ότι είναι η κόρη του Πελέ και ζητά από το δικαστήριο να γίνει εκταφή της σορού του Βραζιλιάνου «βασιλιά» του ποδοσφαίρου ο οποίος πέθανε τον Δεκέμβριο του 2022.

propoli

Το όνομα της Μαρία ντο Σοκόρο ζεβέδο έγινε γνωστό τον Μάρτιο, τότε που δημοσιεύθηκε ένα μέρος της διαθήκης του μοναδικού τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα «Estado de S. Paulo» η γυναίκα έχει κάνει αγωγή για αναγνώριση πατρότητας. Ο Πελέ συμφώνησε στο να γίνει τεστ DNA, ωστόσο «έφυγε» από τη ζωή με αποτέλεσμα να μη γίνει ποτέ.

Στη διαθήκη του, ο Πελέ επεσήμανε την πιθανότητα να υπάρχει και άλλος κληρονόμος.

Τα παιδιά του Πελέ συμφώνησαν να κάνουν εργαστηριακές εξετάσεις για να μάθουν αν η Μαρία ντο Σοκόρο Αζεβέδο ήταν κόρη του. Ωστόσο, το πρώτο αποτέλεσμα ενός τεστ DNA ήταν αρνητικό και αναμένεται το δεύτερο αποτέλεσμα.

«Έχουμε ήδη κάνει τις εξετάσεις και επιβεβαιώθηκε ότι δεν είναι αδερφή μας. Εμείς και εκείνη κάναμε στο εργαστήριο και επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει καμία σχέση» έχει πει στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) ο Εντίνιο, ένα από τα επτά παιδιά του θρυλικού πρώην Βραζιλιάνου επιθετικού και υπεύθυνος για τη διαχείριση της κληρονομιάς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα «Estado de S. Paulo» δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει εκταφή της σορού του Βραζιλιάνου, αφού πρόκειται για ένα «παράλογο» και απίθανο» μέτρο.

Ο Βραζιλιάνος στη διαθήκη του άφησε το 30% της περιουσίας του στη χήρα του Μάρσια Αόκι, 60% στα παιδιά του και τη θετή του κόρη, και ένα 10% στα εγγόνια του. Αν αναγνωριστεί ως η όγδοη κόρη θα ήταν μέρος του μεριδίου του 60%.

Δείτε επίσης: Ο Διαμαντόπουλος στο Παναθηναϊκός – Ατρόμητος, ο Βεργέτης στο Άρης – Νίκη Βόλου

Loading