Πιλότος της Lufthansa εκνευρίστηκε και σχημάτισε… πέος στον ουρανό

Πιλότος της εταιρείας Lufthansa εκνευρίστηκε επειδή δεν τον άφησαν να προσγειωθεί στην Κατάνια και σχημάτισε ένα… πέος στον ουρανό με τα καυσαέρια του αεροπλάνου.

Όπως αποκαλύπτουν οι New York Times, πρόκειται για τον πιλότο της πτήσης 306, που απογειώθηκε από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας την Παρασκευή και είχε προορισμό την πόλη της Σικελίας Κατάνια. Ωστόσο, τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Fontanarossa, το οποίο υπολειτουργούσε, λόγω της πυρκαγιάς του Ιουλίου στον τερματικό του σταθμό.

propoli

Ωστόσο, ο πιλότος της Lufthansa, ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί, φέρεται να εκνευρίστηκε επειδή ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να κατευθυνθεί νότια και να προσγειωθεί στη Μάλτα.

Πριν φύγει από τον εναέριο χώρο της Κατάνια, το αεροπλάνο εντοπίστηκε να κατευθύνεται ανατολικά προς τις ακτές της Σικελίας και να πετά με τέτοιον τρόπο που η διαδρομή πτήσης δημιούργησε το σχήμα των ανδρικών γεννητικών οργάνων, σύμφωνα με εικόνες που κατέγραψε ο ιστότοπος εναέριας κυκλοφορίας Flight Radar. Το μοτίβο χρειάστηκε περίπου 16 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Στη συνέχεια, το αεροπλάνο επέστρεψε στη Σικελία και ταξίδεψε νότια προς τον νέο προορισμό του.

Ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία αρνήθηκε ότι ο πιλότος το έκανε επίτηδες. Αξιωματούχοι της Lufthansa είπαν στη La Repubblica ότι το φαλλικό μοτίβο δημιουργήθηκε από σύμπτωση, καθώς ο πιλότος έπρεπε να κάνει κύκλους πάνω από την Κατάνια πριν λάβει οδηγίες να εκτρέψει την πτήση.

Πέρυσι, ένας πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ σχεδίασε ένα παρόμοιο σχέδιο, ενώ πετούσε κοντά σε μια ρωσική βάση στη Συρία.

Δείτε επίσης: Scream 7: Έρχεται να σκορπίσει τον τρόμο με υπογραφή του Κρίστοφερ Λάντον

Loading