Η ανακοίνωση της ουκρανικής αστυνομία δεν διευκρίνισε σε ποιο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν οι εκκενώσεις
Περίπου 2.000 άμαχοι έχουν απομακρυνθεί μέχρι στιγμής από την πόλη Ιρπίν κοντά στην ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο, ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική αστυνομία.
Ουκρανοί που τράπηκαν σε φυγή από την Ιρπίν έγιναν στόχος βομβαρδισμών από ρωσικές δυνάμεις την Κυριακή και αναγκάστηκαν να βρουν καταφύγια να για να προστατευτούν, ανέφεραν μάρτυρες του Reuters.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Ουκρανία: Κατάπαυση πυρός και ανθρωπιστικοί διάδρομοι σε Κίεβο, Χάρκοβο, Μαριούπολη και Σούμι
- Πέτρος Μολυβιάτης: Η ιστορία της μητέρας του
- Δεν θέλει να επιστρέψει Πολωνία ο ανήλικος που δολοφόνησε την 16χρονη φίλη του – Προσωρινά κρατούμενος στο Βόλο
- METLEN: καινοτόμες έρευνες για την τεχνητή νοημοσύνη στον ενεργειακό τομέα
- Εμανουέλ Μακρόν: «Αδιανόητο να καταργεί μία από τις μεγαλύτερες Δημοκρατίες ερευνητικά προγράμματα επικαλούμενη την διαφορετικότητα»
- Μεντιλίμπαρ: Ο θρυλικός προπονητής που κατακτά την Ελλάδα