Συνεχίζεται για 12η ημέρα ο πόλεμος στην Ουκρανία με την αγωνία να μεταφέρεται στο μέτωπο της Οδησσού όπου είναι και το τελευταίο οχυρό.
Συγκεκριμένα η πόλη της Ουκρανίας οχυρώνεται για την επίθεση από την Ρωσία, ενώ πάνω 100.000 κάτοικοι έχουν αφήσει την πόλη.
Η Οδησσός είναι και το τελευταίο λιμάνι που ανήκει στην Ουκρανία για την έξοδο της στη Θάλασσα με την Ρωσία αν το κατακτήσει να την απομονώνει από θαλάσσης.
Η Οδησσός είχε πάντα ιδιαίτερη σημασία και για την Ελλάδα. Δεν είναι μονάχα οι ομογενείς που κατοικούν εκεί, αλλά και το Μουσείο Φιλικής Εταιρείας.
Δείτε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Μαριούπολη σε πλήρη πολιορκία με τον Δένδια να ζητά εγγυήσεις για την ελληνική διπλωματική αποστολή
- Διευθυντής Αθλητισμού της Μπασκόνια: Ελπίζω να παραμείνει ο Ρογκαβόπουλος, αλλά…
- «Ιβανίσεβιτς: Ο Τσιτσιπάς είναι πάντα παίκτης Top 10»
- Δήμος Θεσσαλονίκης: «Τριεράρχεια 2025» την Κυριακή (22/06) στο Άλσος Ν. Ελβετίας
- Επέκταση συμβολαίου του Κυριόπουλου με τον Παναθηναϊκό έως το 2028
- Εκπαιδευτική πρωτοβουλία STEAMing the Future γεμίζει με δυνατότητες τους μαθητές της Ελλάδας