Στόχος ρωσικού βομβαρδιστικού έγινε σήμερα στρατιωτικό εργοστάσιο στο Κίεβο το οποίο κατασκευάζει κυρίως άρματα μάχης και τεθωρακισμένα.
Μεγάλος αριθμός στρατιωτικών και αστυνομικών βρίσκονται στον τόπο της επίθεσης και εμποδίζουν την πρόσβαση στο συγκρότημα του εργοστασίου, απ’ όπου υψώνεται καπνός.
Ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο έγραψε στο Facebook πως δεν έχει μέχρι στιγμής πληροφορίες για θύματα.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα πως οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν κτίρια παραγωγής εργοστασίου τεθωρακισμένων οχημάτων στο Κίεβο και μια εγκατάσταση επισκευής στρατιωτικών εξοπλισμών στο Μικολάγιφ.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα πλήγματα έγιναν με υψηλής ακριβείας όπλα μεγάλου βεληνεκούς.
Η Ρωσία κατέρριψε επίσης ένα ουκρανικό αεροσκάφος SU-25 κοντά στην πόλη Ιζιούμ στην περιφέρεια του Χαρκόβου στην ανατολική Ουκρανία, μετέδωσε το Ιντερφάξ, επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Δείτε επίσης: Ζελένσκι: Περίπου 3.000 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο
- Αναπτυξιακό έργο για τον προαστιακό σιδηρόδρομο Δυτικής Θεσσαλονίκης με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ
- Αναστάτωση στη Νέα Δημοκρατία λόγω πιθανής κίνησης του Αντώνη Σαμαρά
- Η Μελίσα ΜακΚάρθι αναλαμβάνει διπλό ρόλο στην ταινία «Miss Nelson Is Missing» του Netflix
- Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Μαρκοπούλου λόγω ζημιάς σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ
- Βελτίωση σχέσεων με την Τουρκία: Σεβασμός στο διεθνές δίκαιο και τα εθνικά συμφέροντα