Αντιπροσωπεία Ρώσων διαπραγματευτών είναι έτοιμη να συνεχίσει σήμερα τις συνομιλίες με αντιπροσωπεία του Κιέβου σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κρεμλίνου.
“Σήμερα γύρω στις αρχές της βραδιάς, η αντιπροσωπεία μας θα βρίσκεται εκεί, θα περιμένουμε τους Ουκρανούς διαπραγματευτές”, δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι “ελπίζει” πως αυτοί θα προσέρθουν στις διαπραγματεύσεις, χωρίς να διευκρινίσει σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής τους.
Ο Πεσκόφ πρόσθεσε ότι υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες όσον αφορά τις συνομιλίες.
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε χθες, Τρίτη, ότι η Ρωσία θα πρέπει να σταματήσει τον βομβαρδισμό ουκρανικών πόλεων προτού μπορέσουν να διεξαχθούν διαπραγματεύσεις.
Ο Πεσκόφ πρόσθεσε επίσης σήμερα ότι η Μόσχα θα πρέπει να διατυπώσει μια σκληρή, μελετημένη και ξεκάθαρη απάντηση κατά των μέτρων που επιβλήθηκαν από τις δυτικές χώρες για να υπονομεύσουν την ρωσική οικονομία.
Δείτε επίσης: Λαβρόφ: «Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να είναι πυρηνικός και καταστροφικός»
- Η 21η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες της με τιμώμενη χώρα την Ιταλία
- Ενίσχυση των ελέγχων ντόπινγκ για τους αθλητές της On μέσω συμφωνίας με την AIU
- Οικονομικά της Καθολικής Εκκλησίας: Πόσα κερδίζει πραγματικά ο Πάπας;
- Νέο TUDOR Black Bay Chrono Carbon 25: Η τέχνη της μηχανοκίνησης και του χρόνου
- Υποστηρικτική Ψηφιοποίηση: Η ΕΛΑΣ προχωρά σε επιχείρηση κατά της διαφθοράς στα Κτηματολογικά Γραφεία