Η Ρωσία ξανάρχισε σήμερα τον βομβαρδισμό του Αζοφστάλ στην Μαριούπολη λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση των αμάχων από το σημείο.
Η Μαριούπολη που βρέθηκε στο επίκεντρο των σκληρότερων συγκρούσεων του πολέμου στην Ουκρανία μέχρι σήμερα, έχει καταληφθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος της από τους Ρώσους, αλλά ένας αδιευκρίνιστος αριθμός αμάχων και μαχητών παραμένουν παγιδευμένοι στο Αζοφστάλ.
Το υπόγειο δίκτυο των υπόγειων τούνελ που διαθέτουν οι αναφερόμενες εργοστασιακές εγκαταστάσεις, προσφέρει καταφύγιο από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.
“Χθες, αμέσως μετά την αναχώρηση των λεωφορείων από το Αζοφστάλ με τους αμάχους, ένας νέος βομβαρδισμός άρχισε αμέσως,” δήλωσε στην ουκρανική τηλεόραση, ο Πέτρο Αντριουτσένκο, βοηθός του δημάρχου.
- Κρίσιμες εξελίξεις στην περιοχή: Έκκληση Κουτσούμπα για διακοπή στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ
- Επείγουσα τηλεδιάσκεψη ΥΠΕΞ της ΕΕ με πρωτοβουλία της Kaja Kallas
- Μια συγκινητική ανάρτηση από την κόρη του Μπρους Γουίλις για την Ημέρα του Πατέρα
- Δυσάρεστα νέα για τον Μασκ: Ο Τραμπ ανακρίνει τα συμβόλαια της SpaceX
- Πάνω από 700.000 δηλώσεις για τον καθαρισμό οικοπέδων εν όψει αντιπυρικής περιόδου