Επίθεση στην Ουκρανία πραγματοποίησε με δηλώσεις του ο Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος χαρακτήρισε για ακόμη μια φορά ναζιστική την Ουκρανία.
Συγκεκριμένα ο Πούτιν ανέφερε ότι οι Ουκρανοί παραστρατιωτικοί δεν επιτρέπουν σε αμάχους να αποχωρήσουν από τις περιοχές, τονίζοντας ότι τέτοια πρακτική είχαν μόνο οι Ναζί.
Επίσης ανέφερε ότι η Ρωσία έχει μόνη της ανοίξει ασφαλής διόδους αποχώρησεις των ανθρώπων, καθώς η Ουκρανία δεν τους αφήνει να αποχωρήσουν.
Μιλώντας για την επίθεση στην Ουκρανία ανέφερε ότι μισθοφόροι πολεμάνε στο πλευρό των Ουκρανών τονίζοντας ωστόσο ότι «η Ρωσία δεν απειλείται ούτε με πυρηνικά».
Δείτε επίσης: Πούτιν: Απαράδεκτη η πολιτική εκμετάλλευση των ενεργειακών αποθεμάτων
- Η ΕΚΤ στο επίκεντρο του φθινοπωρινού επιτοκιακού σχεδιασμού
- Ιδιαίτερη ημερίδα για την τεχνητή νοημοσύνη με κεντρικούς ομιλητές τους Χένα Βίρκουνεν, Εκατερίνα Ζαχάριεβα και Κρίστιαν Έχλερ
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Στήριξη της συμφωνίας στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό για ίσους όρους ανταγωνισμού
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη ΥΠΕΞ της ΕΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- SBI Shinsei Bank: Σχεδιάζει επανεισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Τόκιο έως το τέλος του έτους