Ραγίζει καρδιές το βίντεο με την 4χρονη που κάνει το γύρο του κόσμου – Τι μήνυμα στέλνει το κορίτσι από τη Μαριούπολη
Η μικρή είναι κόρη μιας γιατρού και βρίσκεται μαζί με τη μητέρα της και πολλούς ακόμη αμάχους σε ένα από τα καταφύγια της χαλυβουργίας Azovstal της Μαριούπολης εδώ και εβδομάδες.
«Θέλω να πάω σπίτι μου», λέει η τετράχρονη Άλις, όπως εξηγεί ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου, Μικαϊλο Ποντόλιακ. Επίσης, η μικρούλα λέει ότι θέλει να πει «γεια» στην αγαπημένη της γιαγιά στο βίντεο που ανήρτησε στο Twitter ο επικεφαλής των διαπραγματευτών της Ουκρανίας στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία.
This is Alice, she is 4. She lives in one of the bunkers in #Mariupol with relatives of the military. It is clear what will happen when 🇷🇺 gets there. Can the world save them? Yes, if @Pontifex level leaders get together and help to get them out of there. Spread this, please. pic.twitter.com/TJf5e4oUvB
— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) April 17, 2022
«Είναι σαφές τι θα συμβεί όταν φτάσει η Ρωσία εκεί. Μπορεί ο κόσμος να τους σώσει;», διερωτάται ο Ποντόλιακ.
Και με αφορμή το συγκινητικό μήνυμα της μικρής Άλις, απευθύνει έκκληση στον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο και ηγέτες του κόσμου να παρέμβουν για να σωθεί η τετράχρονη και άλλα παιδιά, που παραμένουν στη μαρτυρική Μαριούπολη.
Δείτε επίσης: Καλαμαριά: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε βιτρίνα καταστήματος μετά από κόντρες (vid)
- Πού κερδίζουν οι κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες τους Ευρωπαίους στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα
- Σοκ στο BCL: βαριά ήττα της ΑΕΚ από την Αντβέρπ
- Στην Κομισιόν η καύση φυτικών υπολειμμάτων στην Τουρκία, με παρέμβαση Φ. Μπελέρη και Δημ. Τσιόδρα για τον Έβρο
- Η Honda ετοιμάζεται για 500 αγώνες στη Formula 1 στο Grand Prix των ΗΠΑ
- «Άνθρωποι και ζώα»: Η πανάρχαια σχέση ζωντανεύει στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή
![]()

