Τις ειρηνευτικές τους συνομιλίες συνεχίζουν μέσω τηλεδιάσκεψης η Ουκρανία και η Ρωσία, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του Ζελένσκι.
Αντιπροσωπείες από τις δύο χώρες συναντήθηκαν την Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη, με τον Ποντόλιακ να δηλώνει «αισιόδοξος» μετά τις συνομιλίες αυτές.
Εξάλλου νωρίτερα σήμερα ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι στην Κωνσταντινούπολη σημειώθηκε κάποια πρόοδος και πρόσθεσε ότι η Μόσχα προετοιμάζει τις απαντήσεις της στις ουκρανικές προτάσεις.
Ο Λαβρόφ επεσήμανε ότι οι συνομιλίες με την Ουκρανία πρέπει να συνεχιστούν και τόνισε ότι το Κίεβο φάνηκε να δείχνει «πολύ περισσότερη κατανόηση» σε ό,τι αφορά την Κριμαία και το Ντονμπάς, αλλά και την ανάγκη να διατηρήσει ουδέτερο καθεστώς.
Δείτε επίσης: Gazprom: «Οι εξαγωγές φυσικού αερίου θα συνεχισθούν με τους ρωσικούς όρους»
- Διακανονισμός της Tesla για θανάτους σε συγκρούσεις με αυτόνομα οχήματα
- Πάτρα: Ανήλικα κορίτσια υπαγόρευσαν σε 13χρονη να τους φιλήσει τα πόδια και το κατέγραψαν σε βίντεο
- Πέλλα: 73χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε γάτα πετώντας την στο οδόστρωμα
- Συγκέντρωση στο Κερατσίνι για τα 12 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα με τη συμμετοχή του Δ. Κουτσούμπα
- Σφοδρές βροχοπτώσεις προκαλούν καταστροφές και θανάτους στην Ινδία