«Ο κύριος στόχος είναι να φτάσουμε στα συνταγματικά σύνορα της δημοκρατίας» ανέφερε ο Ντένις Πουσίλιν, επικεφαλής της μίας από τις δύο αυτοανακηρυχθείσες «δημοκρατίες» των φιλορώσων αυτονομιστών της ανατολικής Ουκρανίας, «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ»
Ο Ντένις Πουσίλιν, δήλωσε σήμερα ότι μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να ενωθεί με τη Ρωσία μόλις θέσει υπό έλεγχο όλη την περιοχή του Ντονέτσκ της Ουκρανίας, ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο των αυτονομιστών.
«Ο κύριος στόχος είναι να φτάσουμε στα συνταγματικά σύνορα της δημοκρατίας. Τότε θα το καθορίσουμε», δήλωσε ο Πουσίλιν σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται το Πρακτορείο Ειδήσεων του Ντονέτσκ.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Δημοσκόπηση ALCO: Προβάδισμα 8,9 μονάδες για τη ΝΔ – Η ακρίβεια γονατίζει τα νοικοκυριά
- Σιδηροδρομικοί σταθμοί αλλάζουν σελίδα: Κυρανάκης για επενδύσεις, νέα τρένα από το 2027 και τον σταθμό Θεσσαλονίκης
- Μόσχα: ανοιχτό το ενδεχόμενο τριμερούς συνάντησης Πούτιν, Τραμπ και Σι
- «Η βιομηχανία στηρίζει το ΑΕΠ» λέει ο Απόστολος Τζιτζικώστας στα εγκαίνια του περιπτέρου του ΣΒΕ στη ΔΕΘ
- Στα 20 εκατ. ευρώ ο Λουίς Ενρίκε στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά τη νέα συμφωνία
- Από την αρχή ήξερε η αστυνομία: γιατί η υπόθεση Τούπακ άργησε 27 χρόνια
![]()
