Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να αποφυλακιστεί ο Μαρκ Ταραμπέλα.
Στην αποφυλάκιση του Μαρκ Ταραμπέλα, και την κράτησή του υπό το καθεστώς ηλεκτρονικού βραχιολιού προχωρούν οι βελγικές αρχές σύμφωνα με τον ιστότοπο Sudinfo.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΌπως αναφέρεται στο Sudinfo, οι φυλακές των Βρυξελλών αποφάσισαν την Τρίτη να επιτρέψουν την αποφυλάκιση του Μαρκ Ταράμπελα εφόσον παραμείνει έγκλειστος στο σπίτι του φορώντας ηλεκτρονικό βραχιόλι, είπε ο εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας, Antoon Schotsaert, στο Belga.
Ως εκ τούτου, ο ευρωβουλευτής θα μπορέσει να βγει από τη φυλακή και θα επιστρέψει στην κατοικία του εντός των επομένων ημερών.
Δείτε επίσης: Η Μόσχα κατηγορεί την Ουκρανία και τη Δύση ότι θέλουν να προκαλέσουν ένοπλη εξέγερση στη χώρα
![]()
