Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε δοκιμαστική εκτόξευση του υπερηχητικού πυραύλου Tsirkon (Τσιρκόν).
«Σήμερα την νύχτα, για την ακρίβεια προς το πρωί, πραγματοποιήθηκε δοκιμαστική εκτόξευση του υπερηχητικού πυραύλου Tsirkon, είναι ο δικός μας τελευταίας τεχνολογίας πύραυλος, ο οποίος πλήττει και θαλάσσιους στόχους και επίγειους στόχους. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε επιτυχώς, άψογα» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, χαρακτηρίζοντας την εκτόξευση ως «ένα μεγάλο γεγονός και ουσιαστικό βήμα στην αναβάθμιση της ασφάλειας της Ρωσίας και της αμυντικής της ικανότητας».
Ο υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Ντενίς Μαντούροφ, ο οποίος παρευρισκόταν στην σύσκεψη του κρατικού Συμβουλίου και του Συμβουλίου για ζητήματα επιστήμης και παιδείας στην οποία μίλησε ο Ρώσος πρόεδρος, δήλωσε ότι η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στις 05:30 ώρα Μόσχας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: 7.665 νέα κρούσματα – 94 θάνατοι – 624 διασωληνωμένοι
- Πάτρα: Αναβολή της δίκης για τη γυναικοκτονία της 41χρονης Γαρυφαλλιάς
- Καταγγελία Ανδρουλάκη για μεθοδεύσεις της ΝΔ στην εξεταστική επιτροπή του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Το κρεβάτι κάνει τη διαφορά: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι αποκαλύπτει το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου του
- «Σφυγμός» Prorata: Η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη αλλά σε σταθερά χαμηλά επίπεδα – Η Ελληνική Λύση κοντράρεται με ΠΑΣΟΚ
- Αυξήσεις στα ακίνητα χωρίς σταματημό: Πόσο έχουν εκτοξευθεί οι τιμές πώλησης στα βόρεια προάστια