Νέο μαύρο ρεκόρ θανάτων ανακοίνωσε σήμερα η Ρωσία καθώς 1.123 έχουν χάσει την ζωή τους, με τον αριθμό αυτό να είναι ο υψηλότερος που έχει καταγραφεί.
Η κυβερνητική ομάδα δράσης για τον κορονοϊό ανακοίνωσε επίσης 36.582 νέα κρούσματα, εκ των οποίων 5.789 εντοπίστηκαν στη Μόσχα.
Στην Ρωσία να θυμίσουμε ότι θα ισχύσουν πανεθνικά ημέρες αργίας την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, ενώ στην πρωτεύουσα Μόσχα θα επιβληθεί εκ νέου μερικό lockdown από τις 28 Οκτωβρίου.
Οι αρχές αποδίδουν την αύξηση των θανάτων και των κρουσμάτων στα πολύ χαμηλά νούμερα εμβολιασμού, με τον Πούτιν να δίνει κίνητρο δύο μέρες άδειας σε όσους εμβολιάζονται.
Δείτε επίσης: Σε κίνδυνο οι κάτοικοι της Μαδαγασκάρης – Η χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 40 ετών μαστίζει την χώρα
- Κατσίβελης: «Η αγάπη του κόσμου είναι το πιο σημαντικό»
- Πούτιν: Καμία ανάγκη για πυρηνικά στην Ουκρανία – Ελπίζω να μην χρειαστούν
- Αναλύοντας τις αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague – Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός
- Ωδή στον μαύρο δανδισμό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Met Gala 2025
- Βατικανό: Δέκα εντυπωσιακά γεγονότα για το παπικό κονκλάβιο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr