Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι πιστεύει πως οι συνομιλίες με την Ουκρανία στη Λευκορωσία μπορούν να αποφέρουν αποτελέσματα
Η Μόσχα προειδοποίησε τη Δύση κατά της περαιτέρω κλιμάκωσης της έντασης, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ.
Παράλληλα ο Ριαμπκόφ επεσήμανε ότι η Μόσχα εξακολουθεί να έχει επαφές με την Ουάσινγκτον, κυρίως μέσω των πρεσβειών, και πρόσθεσε ότι πιστεύει πως οι συνομιλίες με την Ουκρανία στη Λευκορωσία μπορούν να αποφέρουν αποτελέσματα.
Ο ίδιος εκτίμησε ότι οι στόχοι της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία θα επιτευχθούν πλήρως.
Δείτε επίσης: Γαλλία: Θα ζητήσει ψήφισμα για εκεχειρία στην Ουκρανία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
- Έρχεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα σε Αττική και πολλές περιοχές
- Βαρύς αποχαιρετισμός στην Τανάγρα: ο Ιερώνυμος μίλησε για τον πόνο των δύο πιλότων
- Φωτιά τώρα στο Κλειδί Βοιωτίας – Ισχυρές δυνάμεις επιχειρούν στην αγροτοδασική έκταση
- Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά Μητσοτάκη για τη ΔΕΘ και το «προβάδισμα των ανθρώπων έναντι των αριθμών»
- Σφοδρή επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη: «Αυτό είναι το κόμμα Μητσοτάκη»
![]()
