Μονάδες του στρατού της Ρωσίας αποπειρώνται να προωθηθούν περαιτέρω στην περιοχή Ντονμπάς (ανατολικά) από τον βορρά, για να περικυκλώσουν ουκρανικές δυνάμεις εκεί, ανέφερε χθες το ουκρανικό γενικό επιτελείο
Μονάδες τεθωρακισμένων, πεζικού και αλεξιπτωτιστών έπληξαν στόχους στη γραμμή του μετώπου μεταξύ της Ιζιούμ και της Μπάρβενκοφ, σημείωσε.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΓια να υποστηρίξουν την προέλασή τους, «οι εισβολείς μετακίνησαν συστοιχίες βαρέων ολμοβόλων 240 χιλιοστών Τιουλπάν και εκτοξευτήρες πολλαπλών ρουκετών Σμιρτς από την περιοχή Μπιέλγκοροντ σε αυτή της Ιζιούμ», πάντα κατά το ουκρανικό γενικό επιτελείο.
Ρωσικές μονάδες επιτίθενται επίσης στις πόλεις Λίμαν, Σεβεροντονιέτσκ, Ποπάσνα, Αβντιίβκα και Κουράχοβα, συνεχίζοντας την έφοδό τους προς τη Λίμαν, τη Σίβερσκ και τη Σλοβιάνσκ, ανέφερε ακόμη η ενημέρωση του επιτελείου, κατά το οποίο δεν είναι σαφές εάν σημείωσαν εδαφικά κέρδη.
Δείτε επίσης: Έκτο πακέτο κυρώσεων: Εμπάργκο στο πετρέλαιο της Ρωσίας εισηγείται η ΕΕ
- Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας: Ολονύχτια μάχη με την πυρκαγιά, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις και στάλθηκαν δύο μηνύματα 112
- Σε δύο λέμβους 75 μετανάστες νότια της Γαύδου – Επιχείρηση διάσωσης από το ΕΚΣΕΔ
- Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις, βροχές και πιθανές καταιγίδες σήμερα
- Σ. Λαβρόφ: Η Ρωσία κλείνει παραρτήματα του ινστιτούτου Γκέτε μετά τις γερμανικές κινήσεις
- 3η Σεπτέμβρη: Το μήνυμα Παπανδρέου για δημοκρατία, ευθύνη και νέα αλλαγή
![]()
