Σοκ στη Γαλλία: τρένο με 180 επιβάτες εκτροχιάστηκε κοντά στη Ρουέν

Σοκ στη Γαλλία: τρένο με 180 επιβάτες εκτροχιάστηκε κοντά στη Ρουέν

Τρένο της TER εκτροχιάστηκε στη Νορμανδία, μεταξύ Ρουέν και Καν, κοντά στην πόλη Κλεόν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περίπου 20 από τους περίπου 180-200 επιβάτες που επέβαιναν σε αυτό. Την πληροφορία έδωσε ο υπουργός Μεταφορών Φιλίπ Ταμπαρό.

Ο αρμόδιος υπουργός επιβεβαίωσε στην πλατφόρμα Χ ότι τρένο της TER με 180 επιβάτες και δρομολόγιο Ρουέν-Καέν εκτροχιάστηκε μεταξύ Τουρβίλ και Ελμπέφ-Σεν-Ομπέν, στην περιοχή του δήμου Κλεόν, στο Σεν-Μαριτίμ.

Η προκαταρκτική αναφορά κάνει λόγο για περίπου είκοσι τραυματίες, ενώ 140 πυροσβέστες έχουν σταλεί στο σημείο για να βοηθήσουν τους τραυματίες και τους επιβάτες. Ο υπουργός πρόσθεσε ότι μαζί με τον νομάρχη, ο οποίος κατευθύνεται προς τον τόπο του συμβάντος και συντονίζει την κινητοποίηση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, καθώς και τις ομάδες της SNCF, παρακολουθούν στενά την κατάσταση.

Loading

Play