Το γεγονός κατήγγειλε καθηγήτριά του
Έναν εφιάλτη φαίνεται πως βίωσε στα χέρια συμμαθητών του ένας 15χρονος στη Λευκωσία της Κύπρου.
Όπως κατήγγειλε καθηγήτριά του, ο μαθητής βρισκόταν σε πάρκο, όταν δύο μεγαλύτεροι συμμαθητές του -που είχαν καταναλώσει αλκοόλ- τον έπιασαν χειροπόδαρα και τον ανάγκασαν να μπει σε πορτμπαγκάζ οχήματος.
Την κατάσταση, φαίνεται πως γνώριζαν και η σύμβουλος των μεγαλύτερων μαθητών αλλά και ο πατέρας του 15χρονου, ο οποίος επειδή φοβόταν την αντίδραση των συμμαθητών του ενθάρρυνε την καθηγήτρια να μη δώσει συνέχεια.
Ωστόσο, η καθηγήτρια ενημέρωσε τις Αρχές και την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Υποθέσεων Ευάλωτων Προσώπων της Αστυνομίας.
Τέλος, σημειώνεται πως, για την καταγγελία έχουν ληφθεί καταθέσεις, ωστόσο, καθώς οι εμπλεκόμενοι είναι ανήλικοι η υπόθεση χρήζει ιδιαίτερου χειρισμού.
Δείτε επίσης: Κύπρος: Επικοινωνία Αναστασιάδη με τον Πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ
- Με το βλέμμα στη Fed η Wall Street
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εκφράζει αμφιβολίες για τον σεβασμό της Ρωσίας στην επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
- Ο Τραμπ εξετάζει νέα παράταση για το TikTok
- Λιγότεροι φόροι στα ενοίκια: Όλες οι εξελίξεις στα ΝΕΑ της Δευτέρας
- Χούθι: Επιβολή εναέριου αποκλεισμού στο Ισραήλ