Ο καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς έκανε λόγο για επίθεση που διέταξε με «αδίστακτο» τρόπο ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν
Ο καγκελάριος της Γερμανίας, ο Όλαφ Σολτς, χαρακτήρισε τη ρωσική στρατιωτική επιχείρηση που άρχισε σήμερα στην Ουκρανία «κατάφωρη παραβίαση» του διεθνούς δικαίου και μίλησε για «μαύρη ημέρα» για ολόκληρη την Ευρώπη.
«Η Γερμανία καταδικάζει με τον πιο σθεναρό τρόπο» την επίθεση που διέταξε με «αδίστακτο» τρόπο ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και εκφράζει «αλληλεγγύη στην Ουκρανία και στους πολίτες της».
Πρόσθεσε ότι θα συζητηθεί με τους εταίρους της Γερμανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην G7 για τα μέτρα που η Δύση προειδοποιούσε πως θα επέβαλε στη Ρωσία σε περίπτωση επίθεσης.
- Εργασιακή επισφάλεια στην Ευρώπη: Πώς οι προσωρινές θέσεις εργασίας γίνονται μόνιμες
- Σοκαριστική καταγγελία από Αγίους Αναργύρους: Ενδοοικογενειακή βία και αδιαφορία από τις Αρχές
- Αναταραχή στον Κόλπο: Το Ιράν πλήττει Κουβέιτ και Μπαχρέιν μετά από αμερικανικές επιθέσεις
- Σοκ στη Liga ACB: Η Τενερίφη απέκλεισε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη
- Δυναμική στήριξη από την Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ΕΛ.Α.Σ. του Αλέξη Τσίπρα
![]()

