Σοβαρό ατύχημα στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης: 10 τραυματίες από κατάρρευση αεροσκάφους

Σοβαρό ατύχημα στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης: 10 τραυματίες από κατάρρευση αεροσκάφους

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, καθώς τουλάχιστον 10 άτομα τραυματίστηκαν από την κατάρρευση του ρύγχους αεροσκάφους της Lufthansa, το οποίο ήταν σταθμευμένο. Το περιστατικό συνέβη όταν ο πρόσθιος τροχός του αεροσκάφους, τύπου Boeing 787-9, υποχώρησε, προκαλώντας την πρόσκρουση του ρύγχους στο έδαφος.

Η κατάρρευση συνέβη στις 13:45 (ώρα Ελλάδος) ενώ το αεροσκάφος ετοιμαζόταν για την πτήση του προς το Λος ‘Αντζελες. Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται μέλη του πληρώματος και εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο, ενώ οι επιβάτες δεν είχαν προλάβει να επιβιβαστούν.

Η Fraport, η εταιρία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο, προειδοποίησε ότι οι διαταραχές στην εναέρια κυκλοφορία θα συνεχιστούν όσο το αεροσκάφος παραμένει στο σημείο.

Loading

Play