Σταματά η παραγωγή της μπύρας Corona λόγω κορονοϊού

Σταματά η παραγωγή της μπύρας Corona λόγω κορονοϊού

Αναστέλλεται προσωρινά εξαιτίας του κορονοϊού η παραγωγή της μπύρας Corona, και άλλων μερικών εμπορικών σημάτων.

Ο λόγος είναι ότι οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας κηρύχθηκαν από τη μεξικανική κυβέρνηση μη βασικές, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού

Η μεξικανική κυβέρνηση κήρυξε υγειονομική κατάσταση έκτακτης ανάγκης και διέταξε την αναστολή μη βασικών δραστηριοτήτων, αφού ο αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα υπερέβη τα 1.000.

Χθες, Πέμπτη, ανακοινώθηκαν 1.510 επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 και 50 θάνατοι.

Στο μεταξύ, η γνωστή ζυθοποιία ανακοίνωσε ότι η αναστολή παραγωγής θα τεθεί σε ισχύ από την Κυριακή και ότι ήδη βρίσκεται σε διαδικασία μείωσης της παραγωγής σε επίπεδο στο οποίο θα μπορούσε η παραγωγή να ξαναρχίσει μόλις αρθεί η απαγόρευση.

Loading

Play