Τις συνομιλίες που είχαν οι ΗΠΑ με τους Ταλιμπάν σχολίασε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τονίζοντας ότι υπήρχε μια παραγωγική συνομιλία για την ανθρωπιστική βοήθεια.
Η συνάντηση έγινε στην Ντόχα του Κατάρ το Σαββατοκύριακο, με τον εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Νεντ Πράις να χαρακτηρίζει τις συνομιλίες «σε ένα μεγάλο βαθμό θετικές».
Σύμφωνα με τον Πράις σήμερα πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή συνάντηση με του Ταλιμπάν, όπου συμμετείχαν αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και Αμερικανοί αξιωματούχοι.
Δείτε επίσης: Ερντογάν: «Η Τουρκία δεν μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό της ένα νέο κύμα μεταναστών από το Αφγανιστάν»
- Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: τα παιδιά δεν πρέπει να φέρουν το βάρος της βεντέτας
- Διαμαρτυρία του Κινήματος Δημοκρατίας για τα προβλήματα του Μετρό στη Θεσσαλονίκη
- Παύλος Μαρινάκης: Η επίθεση στα γραφεία του Ελλάδα 24 και της Ομάδας Αλήθειας στοχεύει να προκαλέσει φόβο – Η αλήθεια ενοχλεί
- Πέτρος Ιακωβίδης: Γιορτάζει 10 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας με νέο άλμπουμ
- Ρωσία: Επίθεση με 450 drones και 45 πυραύλους κατά του Κιέβου – Ένας θάνατος στη Ντνίπρο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
