Αντιαεροπορικά συστήματα S-400 να μεταφέρονται σε λευκορωσικό έδαφος
Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Μόσχας και Κιέβου, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο «πόλεμος της προπαγάνδας», με Ρώσους και Ουκρανούς να δημοσιεύουν βίντεο με στρατιωτικές ασκήσεις.
Σημειώνεται ότι ο ουκρανικός στρατός διεξάγει ασκήσεις κοντά στην Κριμαία εν μέσω εντάσεων, δημοσιεύοντας μάλιστα σχετικό βίντεο, ενώ από την πλευρά του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε μεταξύ άλλων στη δημοσιότητα βίντεο με αντιαεροπορικά συστήματα S-400 να μεταφέρονται σε λευκορωσικό έδαφος.
Ήδη 127.000 στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στα ανατολικά της Oυκρανίας. Ο κλοιός γύρω από την Ουκρανία σφίγγει όλο και περισσότερο, καθώς και μέσω θαλάσσης 3 αποβατικά σκάφη του βόρειου ρωσικού στόλου κατευθύνονται προς τη Μεσόγειο, μέσω Γιβραλτάρ, με τελικό προορισμό τη Μαύρη Θάλασσα.
Πηγή: ΣΚΑΙ
Δείτε επίσης: Γαλλία: 75χρονος επιχείρησε να διαπλεύσει με κανό τον Ατλαντικό – Αγνοείται η τύχη του
- Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Στη Νέα Υόρκη για συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες
- Δημοκρατικοί προτείνουν σχέδιο νόμου για τη προστασία της ελευθερίας της έκφρασης στις ΗΠΑ
- Ο ευγένιος: Η σκηνοθετική ανατροπή του Γιώργου Καραμίχου στο θέατρο Σημείο
- Σημαντική συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή γραμματέα
- Αρκάς: Μην εμπιστεύεστε την ηθική των άλλων