Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, τόνισε ότι η Ουκρανία «μπορεί να κερδίσει» τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.
Η επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία αποτυγχάνει και οι ρωσικές επιχειρήσεις στην περιφέρεια του Ντονμπάς βρίσκονται σε τέλμα, δήλωσε σήμερα χαρακτηριστικά.
«Ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν πηγαίνει όπως είχε σχεδιάσει η Μόσχα. Απέτυχαν να πάρουν το Κίεβο», δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους μέσω βιντοσύνδεσης.
«Αποσύρονται από το Χάρκοβο και η μεγάλη επίθεσή τους στο Ντονμπάς βρίσκεται σε τέλμα», πρόσθεσε.
«Η Ρωσία δεν επιτυγχάνει τους στρατηγικούς στόχους της», υπογράμμισε ο επικεφαλής της συμμαχίας και διαβεβαίωσε πως το Κίεβο «μπορεί να κερδίσει» αυτό τον πόλεμο.
Δείτε επίσης: Ζελένσκι: «Kάποια ημέρα η Eurovision να φιλοξενηθεί στην απελευθερωμένη Μαριούπολη»
- Συνελήφθη φαρμακοποιός στη Θεσσαλονίκη για κατοχή παράνομων φαρμάκων και ναρκωτικών
- Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει την αποχή από την ψηφοφορία για την Προανακριτική της τραγωδίας στα Τέμπη
- Δίκη Novartis: Στην κατάθεση του ο καθηγητής Μανιαδάκης περιγράφει τις πιέσεις και την καταστροφή της ζωή του
- Σύνοδος Ενεργειακής Μετάβασης: Προοπτικές και προκλήσεις για τις περιφερειακές συνεργασίες στην Ανατολική Μεσόγειο
- Ο Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Άλεξ Μίκελσεν στους «16» του Halle Open