Συναγερμός στη Γερμανία: Παράδοση άνδρα που πυροβόλησε αστυνομικό και κρατούσε τις κόρες του

Συναγερμός στη Γερμανία: Παράδοση άνδρα που πυροβόλησε αστυνομικό και κρατούσε τις κόρες του

Συναγερμός σημειώθηκε στη Γερμανία, όταν άνδρας 51 ετών παραδόθηκε στις αρχές νωρίς το πρωί, έπειτα από επεισόδιο κατά το οποίο φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε αστυνομικό στη Ντόρτμουντ. Ο δράστης είχε οχυρωθεί σε διαμέρισμα μαζί με τις τρεις μικρές κόρες του, οι οποίες είναι ασφαλείς, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Η κατάσταση εκτυλίχθηκε χθες Τρίτη το απόγευμα, όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση από γυναίκα που ανέφερε το συμβάν. Ο άνδρας, προτού κλειστεί στο διαμέρισμα, φέρεται να πυροβόλησε έναν αστυνομικό, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς το αλεξίσφαιρο γιλέκο του σταμάτησε τη σφαίρα.

Ειδικές δυνάμεις και διαπραγματευτές της γερμανικής αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και εργάστηκαν για την επίλυση της κρίσης. Η αστυνομία, που αρχικά είχε αναφέρει συνεχιζόμενη απειλή, ανακοίνωσε ότι ο γενικός πληθυσμός δεν διέτρεξε ποτέ κίνδυνο.

Το κίνητρο πίσω από το περιστατικό παραμένει ασαφές, ενώ η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει πληροφορίες που θέλουν τον άνδρα να έχει θέσει υπό «ομηρία» τις κόρες του. Σύμφωνα με ταμπλόιντ, ο άνδρας, που φέρεται να είναι Σέρβος υπήκοος, είχε προκαλέσει επεισόδιο σε εστιατόριο, απειλώντας θαμώνες και χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού πριν διαφύγει με αυτοκίνητο.

Loading

Play