Πράσινο στις δημοσιεύσεις που αφορούν την παράνομη διακίνηση ανθρώπων άναψε το FaceBook, ενώ επίσης έδωσε πρόσβαση στην αναζητήση πληροφοριών για το λαθρεμπόριο μεταναστών.
Το συγκεκριμένο θέμα έγινε γνωστό μετά την γραπτή επιστολή του εισαγγελέα, Μαρκ Μπρόνβιτς στον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook, Μαρκ Ζούκεμπεργκ από τον οποίο ζητούσε πληροφορίες για καταγγελίες που ήθελαν τους διακινητές και τα καρτέλ ναρκωτικών να χρησιμοποιούν πλατφόρμες με τις οποίες προωθούσαν τις υπηρεσίες τους και παρακινούσαν μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στις ΗΠΑ.
Στην συνέχεια ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα σε βάρος της εταιρείας Facebook, και του Μαρκ Ζούκεμπεργκ για τις παραπάνω κατηγορίες.
«Η πολιτική του Facebook να επιτρέπει αναρτήσεις, που προωθούν τη λαθρεμπορία και την παράνομη είσοδο στις ΗΠΑ, να φτάνουν σε δισεκατομμύρια χρήστες αντίκειται σοβαρά στη νομοθεσία», έγραψε ο εισαγγελέας Μπρόνβιτς.
Δείτε επίσης: Υπουργείο Εξωτερικών Τουρκίας κατά Κομισιόν: «Δεν είστε αρμόδιοι για Κύπρο και Αιγαίο»
- Europa League: Ο Παυλίδης κράτησε την Μπενφίκα στην κορυφή και πέντε ομάδες έμειναν στο απόλυτο
- Παρέμεινε στην κορυφή ο Παναθηναϊκός μετά τα ντέρμπι της Μονακό και του Άγιαξ
- Σήμερα 23 Οκτωβρίου γιορτάζουν Ιάκωβος, Ιακωβίνα και Ζακελίνα | Εορτολόγιο
- Σφοδρή επίθεση της ΕΛΑΣ για τα data centers και την κυβερνητική ανοχή στην άναρχη εγκατάσταση
- Διπλό της Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο: η Αρμάνι λύγισε με 89-81 στη Euroleague
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
