Ο γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος στο παρελθόν έχει εξάρει τον Βλαντίμιρ Πούτιν, επέκρινε τις “τρελές, απαράδεκτες ακρότητες” του ρώσου προέδρου στην Ουκρανία
Ο Ντεπαρντιέ, ο οποίος το 2013 έλαβε την ρωσική υπηκοότητα, δήλωσε χθες, Πέμπτη, στο Γαλλικό Πρακτορείο: “ο ρωσικός λαός δεν ευθύνεται για τις τρελές, απαράδεκτες ακρότητες των ηγετών του, όπως ο Βλαντίμιρ Πούτιν“.
Ο Ντεπαρντιέ είπε ακόμη ότι θα δωρίσει όλα τα έσοδα από τις τρεις συναυλίες του στο Παρίσι (1-3 Απριλίου) στους “Ουκρανούς, θύματα αυτού του αδελφοκτόνου πολέμου“.
Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα έτοιμο να εξηγήσει την κατάσταση στην Ουκρανία στον ηθοποιό.
Όπως δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ο Ντεπαρντιέ δεν καταλαβαίνει απολύτως την κατάσταση.
Το 2013 ο Πούτιν χορήγησε στον Ντεπαρντιέ την ρωσική υπηκοότητα προκαλώντας κατακραυγή στη Γαλλία δεδομένου ότι ο ηθοποιός κατηγορείται ότι εγκατέλειψε την πατρίδα του για να αποφύγει να φορολογηθεί με έναν νέο φόρο για τους εκατομμυριούχους.
Ο ηθοποιός παρέλαβε το νέο διαβατήριό του από τον ίδιο τον Πούτιν στην εξοχική κατοικία του ρώσου προέδρου στη Μαύρη Θάλασσα.
Δείτε επίσης: Απειλή Μεντβέντεφ στη Δύση: Η Ρωσία θα πουλά τρόφιμα μόνο σε φιλικές χώρες (vid)
- Στις εκλογές της Νέας Υόρκης η μεγαλύτερη προσέλευση των τελευταίων 20 ετών
- Η Κόστα Ρίκα ανακοινώνει την εξάρθρωση του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών
- Ρωσία: Ο πρόεδρος Πούτιν εγκωμίασε τις δυνατότητες των νέων πυρηνοκίνητων υπερόπλων
- Αεροπλάνο της UPS συντρίβεται κατά την απογείωση: Ανησυχία για θύματα στο έδαφος [βίντεο]
- YouTube: Η νέα σχεδίαση φέρνει επιρροές από την Apple
![]()
