Έκπληκτος ο Ντόναλντ Τραμπ με τη ρωσική εισβολή και τη στάση του Βλαντιμίρ Πούτιν
Σε συνέντευξή στο αμερικανικό δίκτυο «Washington Examiner», ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παραδέχτηκε πως πίστευε ότι ο Πούτιν ήθελε έτσι να «διαπραγματευτεί» και εξεπλάγη με την εισβολή στην Ουκρανία.
«Είμαι έκπληκτος. Νόμιζα ότι διαπραγματευόταν όταν έστειλε τα στρατεύματά του στα σύνορα της Ουκρανίας. Νόμιζα ότι διαπραγματευόταν. Νόμιζα ότι ήταν ένας δύσκολος αλλά ένας έξυπνος τρόπος διαπραγμάτευσης», πρόσθεσε.
Ο Τραμπ σημείωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος έχει αλλάξει «Νομίζω ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αλλάξει. Είναι πολύ λυπηρό για τον κόσμο. Έχει αλλάξει πολύ»
Στη συνέχεια πρόσθεσε για την μεταξύ τους σχέση: «Ήμουν πολύ, πολύ σκληρός με τον Πούτιν. «Ταυτόχρονα, τα πήγαινα πολύ καλά μαζί του. Αλλά τα πήγαινα πολύ καλά με τους περισσότερους ξένους ηγέτες», πρόσθεσε ο τέως Αμερικανός πρόεδρος.
Δείτε επίσης: Κρεμλίνο: “Απαράδεκτη” η δήλωση Μπάιντεν ότι ο Πούτιν είναι “εγκληματίας πολέμου”
- Θεσσαλονίκη: Πεζόδρομος και σήμερα η παραλιακή της Καλαμαριάς λόγω του Plastira Project – Οι αλλαγές σε κυκλοφορία και ΟΑΣΘ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώνεται το 5ο Συνέδριο με ψηφοφορίες για τις προγραμματικές θέσεις και το καταστατικό
- Εντυπωσιακή νίκη Παπαμιχαήλ και κυριαρχία Φιάσκας στο Πανελλήνιο 10.000 μ. βάδην
- Ροντινέι και Ρομάριο: Μια συνάντηση γεμάτη σεβασμό στη Βραζιλία
- Έτοιμες για διάλογο: Γερμανία, Γαλλία και Βρετανία προτείνουν συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν