Έκπληκτος ο Ντόναλντ Τραμπ με τη ρωσική εισβολή και τη στάση του Βλαντιμίρ Πούτιν
Σε συνέντευξή στο αμερικανικό δίκτυο «Washington Examiner», ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παραδέχτηκε πως πίστευε ότι ο Πούτιν ήθελε έτσι να «διαπραγματευτεί» και εξεπλάγη με την εισβολή στην Ουκρανία.
«Είμαι έκπληκτος. Νόμιζα ότι διαπραγματευόταν όταν έστειλε τα στρατεύματά του στα σύνορα της Ουκρανίας. Νόμιζα ότι διαπραγματευόταν. Νόμιζα ότι ήταν ένας δύσκολος αλλά ένας έξυπνος τρόπος διαπραγμάτευσης», πρόσθεσε.
Ο Τραμπ σημείωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος έχει αλλάξει «Νομίζω ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αλλάξει. Είναι πολύ λυπηρό για τον κόσμο. Έχει αλλάξει πολύ»
Στη συνέχεια πρόσθεσε για την μεταξύ τους σχέση: «Ήμουν πολύ, πολύ σκληρός με τον Πούτιν. «Ταυτόχρονα, τα πήγαινα πολύ καλά μαζί του. Αλλά τα πήγαινα πολύ καλά με τους περισσότερους ξένους ηγέτες», πρόσθεσε ο τέως Αμερικανός πρόεδρος.
Δείτε επίσης: Κρεμλίνο: “Απαράδεκτη” η δήλωση Μπάιντεν ότι ο Πούτιν είναι “εγκληματίας πολέμου”
- Πέντε συλλήψεις για πυρκαγιές από αμέλεια σε Νέα Μάκρη, Πρέβεζα, Εύβοια, Χίο και Άγιο Όρος
- Σορός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε κοντά σε μοναστήρι στην Κοζάνη
- Στροφή στη σιδηροδρομική ακίνητη περιουσία: Η ΓΑΙΑΟΣΕ γίνεται Ελληνικά Σιδηροδρομικά Ακίνητα
- Ο Ρομπ Λόου δείχνει τον Τομ Κρουζ για ρόλους που έχασε στο Χόλιγουντ
- Φωτιά στα Καλάβρυτα: Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις στην περιοχή Πετσάκοι
![]()
