Απίστευτη τραγωδία στο Τέξας των ΗΠΑ, με ένα αγοράκι 2 ετών να βρίσκει ένα όπλο στο σακίδιο πλάτης του θείου του και να πυροβολεί τον εαυτό του.
Το αγοράκι υπέστη τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι με την αστυνομία να αναφέρει ότι οι ενδείξεις δείχνουν να αυτοπυροβολήθηκε από ατύχημα.
Ο ιδιοκτήτης του όπλου είναι 21 ετών και μετά από συμβάν πήρε το όπλο του και εξαφανίστηκε για να επιστρέψει μετά από λίγο και να συλληφθεί από την αστυνομία.
«Κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, εκατοντάδες παιδιά βρίσκουν γεμάτα όπλα που δεν είναι ασφαλισμένα, σε ντουλάπια, κομοδίνα, σακίδια πλάτης ή τσάντες, όπου τα είχαν αφήσει και πυροβολούν χωρίς να το θέλουν καθώς τα περιεργάζονται», τόνιζε πρόσφατη έκθεση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Everytown For Gun Safety.
Δείτε επίσης: Τρίτη επανακαταμέτρηση των ψήφων επιβεβαίωσε τη νίκη Μπάιντεν στην Αριζόνα
- Έτοιμο σε 30 λεπτά: Ψάρι στο φούρνο με λιαστές ντομάτες
- Σοκ στη Γαλλία: Το καλοκαίρι του 2026 γράφει ρεκόρ με 53 ημέρες καύσωνα
- Σκληρή απάντηση του ΚΚΕ για τη ΔΕΘ: Ο ορίζοντας 2030 του Μητσοτάκη φέρνει μόνο ανασφάλεια
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
