Θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας όπως ανακοίνωσαν η αμερικανική Ακαδημία Ηχογράφησης και το τηλεοπτικό δίκτυο CBS σήμερα Τρίτη
Η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Grammy, η οποία είχε αναβληθεί λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού στις ΗΠΑ, προγραμματίστηκε για τις 3 Απριλίου στο Λας Βέγκας, όπως ανακοίνωσαν η αμερικανική Ακαδημία Ηχογράφησης και το τηλεοπτικό δίκτυο CBS σήμερα Τρίτη.
Υπενθυμίζεται πως η τελετή απονομής των βραβείων Γκράμι ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 31 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες, αλλά στις 5 του μηνός οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως «αναβάλλεται επ’ αόριστον» εξαιτίας της «αβεβαιότητας» που επικρατούσε λόγω της παραλλαγής Όμικρον.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Σέιχ Τζάρα: Υπό την απειλή της αυτοπυρπόλησης κάτοικοι έδιωξαν τις ισραηλίτικες δυνάμεις
- Βοιωτία: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του 27χρονου θύματος της δολοφονίας στα Σκούρτα
- Επίκαιρη ερώτηση στον Μητσοτάκη για την ακρίβεια και συνάντηση με βουλευτές της ΝΔ
- Τραμπ: Η αποδοκιμασία του φτάνει το 58% εν όψει των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ
- Αριθμός ρεκόρ πακέτων στο φεστιβάλ διαδικτυακών αγορών ‘Double 11’ στην Κίνα
- Κίνα-Τζιλίν: Επαναστατική καλλιέργεια καλαμποκιού υψηλής πρωτεΐνης
![]()
