Βραζιλία: 41χρονη μητέρα γέννησε μωρό πιου ζυγίζει 5 κιλά

«Γνωρίζοντας ότι είχα λίγες πιθανότητες να μείνω έγκυος ξανά, κράτησα την πίστη μου και ο Θεός το ήθελε επίσης»

Η Luciana Brandt δεν περίμενε να μείνει ξανά έγκυος στα 41 της, καθώς οι γιατροί τής είχαν πει πως είχε μπει πρόωρα στην εμμηνόπαυση. Η ζωή, όμως, είχε άλλα σχέδια για εκείνη…

propoli

Η 41χρονη μητέρα 5 παιδιών, χάρηκε πολύ όταν ανακάλυψε ότι είναι έγκυος σ’ ένα κοριτσάκι και περίμενε πώς και πώς να γεννηθεί. Η άφιξή της ωστόσο, άφησε άφωνη όχι μόνο εκείνη, αλλά και τους γιατρούς, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από το μέγεθος του νεογέννητου που ήταν πάνω από 5 κιλά!

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τον ερχομό της, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζύγιζε πάνω από πέντε κιλά!», είπε η μητέρα έξι παιδιών στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η όχι και τόσο μικρή Maria Vitória Brandt γεννήθηκε στις 40 εβδομάδες με καισαρική τομή και είναι υγιέστατη. «Πάλι καλά που έκανα καισαρική!», είπε γελώντας η Luciana.

Η νέα μαμά πήρε εξιτήριο την Πέμπτη από το Hospital Maicé, στον δήμο Cacador, στην πολιτεία Santa Catarina, σύμφωνα με το Jam Press. Το νοσοκομείο είπε ότι τα μωρά που γεννιούνται εκεί ζυγίζουν συνήθως μεταξύ 6 και 8 κιλών, επομένως το μέγεθος και το βάρος της Μαρίας θεωρούνται αρκετά ασυνήθιστα. Η εγκατάσταση μοιράστηκε εικόνες του νεογέννητου μαζί με ένα συγκινητικό μήνυμα για την οικογένειά της. «Το Hospital Maicé εύχεται καλή υγεία και ευτυχία στη μικρή Maria Vitória και την οικογένειά της και να λάβουν πολλές ευλογίες», δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Η μεγαλύτερη κόρη της Luciana, Ângela Brandt, 23 ετών, ταξίδεψε μεγάλη απόσταση για να είναι στο πλευρό της μητέρας της και να βοηθήσει στον κόσμο να καλωσορίσει το μωρό Μαρία. Ο Δρ Juscelino Euler Oliveira πραγματοποίησε τον τοκετό υπό την επίβλεψη της παιδιάτρου Dr. Priscilla Ramos, σημείωσε η Jam Press. «Γνωρίζοντας ότι είχα λίγες πιθανότητες να μείνω έγκυος ξανά, κράτησα την πίστη μου και ο Θεός το ήθελε επίσης», αποκάλυψε η Luciana.

Δείτε επίσης: Γερμανία: Ελεύθερη η Γκρέτα Τούνμπεργκ μετά από αρκετές ώρες

Βραζιλία: 41χρονη μητέρα γέννησε μωρό πιου ζυγίζει 5 κιλά

Loading