468 θανάτους ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας το Σάββατο ενώ επίσης επιβεβαιώθηκαν 13.466 νέα κρούσματα κορονοϊού.
Η Βραζιλία καταγράφει τον δεύτερο μεγαλύτερο απολογισμό σε θανάτους από κορονοϊό στον κόσμο με την μαύρη πρωτιά να ανήκει στις ΗΠΑ με 700.000+ θανάτους.
Στα καταγεγραμμένα κρούσματα η Βραζιλία είναι στην τρίτη θέση παγκοσμίως μετά τις ΗΠΑ και την Ινδία, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα δεδομένα.
Η Βραζιλία οδεύει με γοργά βήματα προς το τραγικό ορόσημο των 600.000 θανάτων. Ωστόσο, καθώς ο εμβολιασμός κατά της COVID–19 προχωρά –πλέον έχει ανοσοποιηθεί πλήρως το 40% του πληθυσμού–, ο κυλιόμενος μέσος όρος θανάτων που καταγράφονται ημερησίως σε επτά ημέρες έχει υποχωρήσει σε επίπεδο περί το ένα τρίτο .
Δείτε επίσης: Οξύνονται οι σχέσεις Παρισιού – Αλγερίου – Ανακαλεί τον πρέσβη της η Αλγερία
- Η Γουέστ Χαμ ανατρέπει την κατάσταση με τη νίκη επί της Μπέρνλι
- Παναιτωλικός: Θρίαμβος 3-0 επί της ΑΕΛ και προσπέρασμα στην οκτάδα
- Σημαντικό συνέδριο του Ενιαίου Πολιτιστικού Δόγματος Κύπρου, Ελλάδας και Απανταχού Ελληνισμού με παρουσία του Ν. Χριστοδουλίδη
- Τραμπ: Προτείνει την άμεση αποστολή χρημάτων στους δικαιούχους, παρακάμπτοντας τις ασφαλιστικές εταιρείες
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός υπέγραψε τον Φαρίντ – Αποκαλύψεις για τον Μπάσεϊ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
