Δεν επιβάλλει νέα μέτρα μπροστά στα Χριστούγεννα ο Μπόρις Τζόνσον ο οποίος τόνισε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και ενδέχεται να παρθούν νέα μέτρα μετά τις γιορτές.
«Δεν πιστεύουμε σήμερα ότι υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για να δικαιολογηθούν σκληρότερα μέτρα πριν από τα Χριστούγεννα» ανέφερε σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.
«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τη λήψη περαιτέρω μέτρων μετά τα Χριστούγεννα. Εξακολουθούμε να παρακολουθούμε πολύ στενά την παραλλαγή Όμικρον και αν η κατάσταση επιδεινωθεί θα είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε δράση αν χρειαστεί.»
Ο Τζόνσον είπε ότι μολονότι οι πολίτες μπορούν να προχωρήσουν κανονικά τα σχέδια τους για τα Χριστούγεννα τους συμβούλεψε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Δείτε επίσης: Βέλγιο: Σχεδιάζει νέα περιοριστικά μέτρα για την αναχαίτιση της «Όμικρον»
- «Βγήκαμε παρέα και καταλήξαμε στο γραφείο του Γεωργίου»: Η ομολογία του 28χρονου Αιγύπτιου για τη δολοφονία του ποινικολόγου
- Ολοκληρώνεται ο Αυτοκινητόδρομος Ε65 με την παράδοση του τελευταίου τμήματος
- Σοκ από την ακραία ζέστη: Ρεκόρ εισαγωγών σε νοσοκομεία στο Τόκιο
- Καλοκαιρινή εκστρατεία της ΟΔ.Υ.Σ.Ε.ΑΣ για την οδική ασφάλεια
- Ράλι στις πωλήσεις αυτοκινήτων στην ΕΕ το α’ εξάμηνο του 2026 – Στο 37,3% τα υβριδικά
![]()
