Δεν προτίθεται να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζονσον, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος πριν από λίγη ώρα.
Απαντώντας σε ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο, ο Τζόνσον κατηγορήθηκε από τον ηγέτη του αντιπολιτεύομενου Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ ότι άλλαξε τα όσα υποστηρίζει αναφορικά με τις συναθροίσεις αυτές και παραπλανά το Κοινοβούλιο.
Ερωτηθείς εάν θα παραιτηθεί, ο Τζόνσον απάντησε: «Όχι».
«Δεν το αρνούμαι, και για διάφορους λόγους, πολλοί θέλουν να φύγω από τη μέση, αλλά ο λόγος για τον οποίο (ο Στάρμερ) θέλει να φύγω από τη μέση είναι διότι γνωρίζει πως μπορεί κανείς να εμπιστευθεί αυτή την κυβέρνηση ότι θα τα καταφέρει», δήλωσε ο Τζόνσον, προκαλώντας επευφημίες μεταξύ των Συντηρητικών βουλευτών.
«Πήραμε τις σκληρές αποφάσεις, λάβαμε τις σωστές αποφάσεις σε σημαντικά ζητήματα και συγκεκριμένα συνεχίζω αυτή τη δουλειά».
Δείτε επίσης: Η Υπ.Εξ. του Ην. Βασιλείου θα επισκεφτεί την Ουκρανία
- Σημαντική νίκη για τη Ρόμα: «Τρίποντο» προς το Champions League
- Ανάπτυξη στήριγμα για την Premia με νέες στρατηγικές επενδύσεις
- «Καθολικός αρχιεπίσκοπος Νέας Υόρκης: Ο Τραμπ ντυμένος πάπας δεν είναι σωστό»
- OT FORUM – ΔΕΗ: Η στρατηγική διαχείρισης ενέργειας για την ηγετική θέση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη
- Τάκης Σκανδαλάκης για Π. Μολυβιάτη: Μια εμβληματική προσωπικότητα αφιερωμένη στα εθνικά συμφέροντα