Δεν προτίθεται να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζονσον, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος πριν από λίγη ώρα.
Απαντώντας σε ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο, ο Τζόνσον κατηγορήθηκε από τον ηγέτη του αντιπολιτεύομενου Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ ότι άλλαξε τα όσα υποστηρίζει αναφορικά με τις συναθροίσεις αυτές και παραπλανά το Κοινοβούλιο.
Ερωτηθείς εάν θα παραιτηθεί, ο Τζόνσον απάντησε: «Όχι».
«Δεν το αρνούμαι, και για διάφορους λόγους, πολλοί θέλουν να φύγω από τη μέση, αλλά ο λόγος για τον οποίο (ο Στάρμερ) θέλει να φύγω από τη μέση είναι διότι γνωρίζει πως μπορεί κανείς να εμπιστευθεί αυτή την κυβέρνηση ότι θα τα καταφέρει», δήλωσε ο Τζόνσον, προκαλώντας επευφημίες μεταξύ των Συντηρητικών βουλευτών.
«Πήραμε τις σκληρές αποφάσεις, λάβαμε τις σωστές αποφάσεις σε σημαντικά ζητήματα και συγκεκριμένα συνεχίζω αυτή τη δουλειά».
Δείτε επίσης: Η Υπ.Εξ. του Ην. Βασιλείου θα επισκεφτεί την Ουκρανία
- Ένταση στην Τουρκία για την άσκηση Ευνομία και τις έρευνες
- Καθυστερούν οι παραδόσεις πυραύλων Patriot στην Ουκρανία από την κυβέρνηση Τραμπ
- Σφοδρή δήλωση Τραμπ: «Και στην Ιταλία, όπως στη Γαλλία, οι διαμαρτυρίες έχουν σχέση με τη μετανάστευση»
- Σοκ στο Οχάιο: Πυροβολισμοί κοντά σε τζαμί, ένας νεκρός
- Καταγγελία της Ουκρανίας: οι ΗΠΑ καθυστερούν σκόπιμα τις παραδόσεις Patriot που πληρώθηκαν από συμμάχους
![]()

