Κλείσιμο πρατηρίων που διαχειρίζεται η ΒΡ και η EcconMobil στην Βρετανία, λόγω ελλείψεων σε καύσιμα, που οφείλονται σε προβλήματα παράδοσης τα οποία προκάλεσε η έλλειψη οδηγών φορτηγών.
Ο κολοσσός των υδρογονανθράκων ΒΡ ανέφερε ότι ένας μικρός αριθμός πρατηρίων καυσίμων στην Βρετανία έκλεισε προσωρινά λόγω ελλείψεων αμόλυβδης βενζίνης και ντίζελ.
Σε ένα δελτίο τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο ο όμιλος παραδέχεται ότι «αντιμετωπίζει προβλήματα προμήθειας βενζίνης σε ορισμένα σημεία πωλήσεων στη Βρετανία», τα οποία προκαλούν «οι καθυστερήσεις παράδοσης, λόγω της έλλειψης οδηγών φορτηγών στη Βρετανία».
Από την πλευρά της η ExxonMobil τονίζει ότι αντιμετωπίζει ένα μικρό αριθμό προβλημάτων στα 200 πρατήρια του στα σούπερ μάρκετ Tesco.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Η Πορτογαλία αίρει τους περισσότερους περιορισμούς
- Σημαντική επίσκεψη στην Κύπρο: Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ από 7 έως 14 Ιουνίου
- Η Οδύσσεια: Πάρτι χιλιάδων δολαρίων για εισιτήρια που φτάνουν μέχρι και τα 10.000$
- Συγκινητική δήλωση του Προκόπη Παυλόπουλου για τον Γιώργο Σουφλιά
- Συλλυπητήρια δήλωση του ΠτΔ Κ. Τασούλα για τον Γιώργο Σουφλιά
- Αρνάλντι: Αποσύρθηκε από τον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός λόγω ίωσης, ο Κομπόλι προχωρά απευθείας στον τελικό
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

